Productieversie Mitshubishi Outlander

Mitsubishi_outlander
De productieversie van de Mitsubishi Outlander is eindelijk klaar. Ziehier het resultaat!

De nieuwe neus van de Mitsubishi Outlander lijkt bijzonder goed op die van de Mitsubishi Lancer en typeert daarmee het merk. Echt innovatief is deze nieuwe neus weliswaar niet. De voorbumper en de motorkap werden opnieuw getekend en de mistlampen zouden karaktervoller moeten zijn.

Voorlopig is het nog onbekend of een versnellingsbak met dubbele koppeling zijn weg naar de Mitsubishi Outlander gevonden heeft, maar Mitsubishi kondigde bij het maken van de conceptwagen aan, dat dat wel degelijk het geval zou zijn. Meer info volgt – misschien, als Mitsubishi deze doorspeelt – later. (via Autoweek)

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...