Lorinser doet de SLS AMG

Lorinser_SLS_AMG_header
De SLS AMG is nog maar net voorgesteld, of Lorinser vergrijpt zich al aan de Mercedes SLS AMG.

De wagen is nog niet te koop, dus moest Lorinser het bij enkele schetsen houden. Hoe dan ook is de tuner zinnens de SLS AMG op de manier zoals hierboven of hieronder afgebeeld te tunen. Of misschien wel beide exemplaren. Bij de bovenste afbeelding krijgt de wagen een contrasterende motorkap van carbon, uitgesproken mistlampen, klassieke velgen en wordt misschien wat verlaagd.

De onderste afbeelding houdt het wat subtieler en werd geïnspireerd op de legendarische Mercedes 300 SL. Dat is te merken aan de extra uitstulpingen aan de wielkasten en aan de typische velgen. Laat ons alvast hopen dat de bovenste versie nooit in productie gaat, die laatstvernoemde: laat maar komen! (via PH)

Lorinser-SLS-AMG-Schets2

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...