Ferrari 458 Italia configurator

Ferrari 458 Italia
De nieuwste creatie van Ferrari stond mooi te blinken op de IAA, waar hij ook zijn wereldpremière kreeg. Omdat deze wagen in het supercarsegment valt, zal de meerderheid onder ons nooit met deze wagen rijden. Om toch het idee te geven dat je er een hebt, is er alweer een configurator te vinden!

Zowel in het interieur als in het exterieur kan je wat spelen met kleuren en optiepakketten. Enigszins jammer gelukkig dat je op het einde geen totaalsom ziet, maar we kunnen er toch maar even van dromen..Voor wie ook wat wil spelen, ga dan naar de officiële website. Hoe langer ik hem zie, hoe meer ik die 3 uitlaatpijpen begin te accepteren – of toch niet?

Voor wat zouden jullie gaan; Verde,  Bianco Avus of Nero Daytona?

Ferrari 458 Italia

Ferrari 458 Italia

Ferrari 458 Italia

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...