Porsche Panamera nodig? Huren die handel

Porsche Panamera
Altijd al een Panamera willen hebben, maar niet voldoende vermogen beschikbaar? Avis Rental heeft nu de oplossing, dus imponeer alvast de baas en collega’s met jouw nieuwe (tijdelijke) wagen.

De vierdeurssedan van Porsche is nog steeds een sportwagen en dat merk je ook aan de prestaties. Verantwoordelijk voor al dit geweld met 4 deuren is een V8-motor die met z’n 400 pk 0 tot 100 in 5,4 seconden doet en een topsnelheid van 283 km/u heeft. Het immer originele Porsche laat je de keuze uit de gewone, de S, de 4S en de Turbo variant, elk met nog betere prestatiecijfers.

Om je met deze wagen te kunnen vertonen ben je minstens €100.000 kwijt en dat is een heel pak geld. Avis Rental heeft nu de oplossing, ze verhuren namelijk de Panamera S & 4S. Op alle weekdagen exclusief vrijdag ben je 189 euro kwijt voor deze sedan. Voor het weekend vragen ze 567 euro, geen geld toch in vergelijking met je tijdelijk gevoel van rijkdom. Voor een luxe-sedan bij Aston Martin of Maserati ben je rap 1300 euro en meer kwijt per dag, én dat terwijl de Panamera nog maar juist beschikbaar is.

Enkel jammer dat deze wagens enkel beschikbaar zijn in Duitsland.. Maar wie weet, ooit ook in ons Belgenland! Voor wie het toch wil weten, meer info op de Duitse site van Avis.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Porsche Panamera nodig? Huren die handel"

  1. XliljeezyX 22-09-2009 om 22:07

    Cool 😀

  2. Jan 17-07-2010 om 20:42

    De nieuwe Porsche Panamera is vanaf heden ook in België te huur bij Porscheverhuur in Hoogstraten. Zie http://www.porscheverhuur.be

Reageer

Reactie aan het plaatsen...