Frankfurt ’09: Marussia B2

Marussia
We hadden al een teaser gehad, nu meer beelden van deze Russische supercar.

Veel meer weten we eigenlijk (nog) niet van deze Russische exoot. Vermoedelijk zal de motor die in de B1 ligt ook deze B2 aandrijven. Het gaat dan om een 3,5 V6 motor van Nissan origine die zo’n 300 pk produceert.

Het uiterlijk is bijzonder vormgegeven, met een beetje fantasie herken je er vormen van de Lamborghini Reventon (Roadster) en van de Gumpert Apollo in.  Net zoals de Gumpert is dit niet helemaal “my cup of thea” maar er zullen ongetwijfeld liefhebbers zijn van dit design. Het staat natuurlijk buiten kijf dat 300pk eigenlijk te weinig is in verhouding tot het veelbelovende uiterlijk (via: Autoblog)

Marussia B2

Marussia B2

Marussia B2

Deel dit bericht:

2 reacties op "Frankfurt ’09: Marussia B2"

  1. BNNY 20-09-2009 om 19:07

    Heftig uiterlijk!

  2. Kristof 21-09-2009 om 22:30

    300pk is inderdaad véél te weinig voor zoiets …
    Een opgefokte golf geraakt hier voorbij aan’t rood licht.

    Maar tis wel een leuke auto.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...