Frankfurt ’09: Lexus LF-Ch Concept

Lexus_LF_Ch_Concept_08_ori copy
Lexus stelt in Frankfurt zijn opponent voor de Audi A3 en BMW 1-Reeks voor.

De vijfdeurs hatchback van Lexus gooide hoge ogen op het autosalon van Frankfurt, zijn krachtig design is daar ongetwijfeld de oorzaak van. In profiel oogt de LF-Ch erg dynamisch en krachtig terwijl hij vooraan een agressieve neus meekreeg. Achteraan vinden we lichten die gevormd zijn als een boomerang. Voor het design werd erg veel aandacht besteed voor de aerodynamische eigenschappen van de LF-Ch Concept, dankzij verschillende luchtgaten kan de lucht snel langs de LF-Ch stromen.

Binnenin oogt de Lexus eerder futuristisch met een vloeiend midenconsole en een op en neer klappend informatiescherm. De stoelen zijn ook erg vloeiend gevormd en in de hoofdsteunen kunnen voor de achterste passagiers iPhones worden verwerkt. De Lexus LF-Ch beschikt over een volledig hybride aandrijflijn, precieze details heeft Lexus hier nog niet over vrijgegeven. De Lexus LF-Ch is 4,3 meter lang, 1,79 meter breed en 1,4 meter hoog. Hij beschikt over een wielbasis van 2,6 meter. We hopen hem zo snel mogelijk als productiemodel te verwelkomen.

Lexus LF-Ch Concept

Lexus LF-Ch Concept

Lexus LF-Ch Concept

Lexus LF-Ch Concept

Lexus LF-Ch Concept

Lexus LF-Ch Concept

Lexus LF-Ch Concept

Lexus LF-Ch interieur

Lexus LF-Ch interieur

Lexus LF-Ch interieur

Lexus LF-Ch interieur

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...