Frankfurt ’09: Rolls-Royce Ghost

Rolls_Royce_Ghost17_ori copy
De Rolls Royce Ghost, verkoopstopper voor de toekomst?

Recept: neem een BMW 760Li, voeg wat charisma toe, voeg wat eigenzinnigheid toe, voeg nog wat geld toe et voilà: de Rolls Royce Ghost verschijnt ten tonele! Verliest Rolls Royce hierdoor een groot stuk eigenheid? Wat ons betreft alvast niet, de Rolls ziet er zelfs in zijn kleine versie nog steeds zeer statig en stijlvol uit. De motorkap die een ander kleurtje kreeg en de led-dagrijverlichting versterken dit nog.

De achterkant vormt misschien wel de minst mooie kant van de Rolls, in profiel en frontaal ziet hij er gewoonweg super uit. We kregen al foto’s van BMW, maar we moesten hem uiteraard ook live in volle glorie op de gevoelige plaat vastleggen. Wie zou er nu niet willen gezien worden in deze (kleine) Rolls?

Frankfurt 2009 Rolls-Royce Ghost

Frankfurt 2009: Rolls Royce Ghost

Frankfurt 2009 Rolls-Royce Ghost

Frankfurt 2009 Rolls-Royce Ghost

Frankfurt 2009 Rolls-Royce Ghost

Frankfurt 2009 Rolls-Royce Ghost

Frankfurt 2009 Rolls-Royce Ghost

Frankfurt 2009 Rolls-Royce Ghost

Frankfurt 2009 Rolls-Royce Ghost

Frankfurt 2009 Rolls-Royce Ghost

Deel dit bericht:

1 reactie op "Frankfurt ’09: Rolls-Royce Ghost"

  1. mrnx 17-09-2009 om 11:20

    zoo lelijk is die achterkant nu ook weer niet ;P

Reageer

Reactie aan het plaatsen...