Frankfurt ’09: Citroen Revolte

Citroen_Revolte_Concept07_ori copy
De Citroën Revolte ziet er in het echt beter uit dan verwacht!

Aangekondigd was hij al, maar het was wachten tot Frankfurt alvorens we hem in levende lijve zouden kunnen bewonderen. Veel gegevens hebben we nog steeds niet, het blijft een concept car. Het moet gezegd, de foto’s die we toegestuurd kregen voorspelden niet veel goeds, maar in levende lijve valt het al bij al toch zeer goed mee.

Natuurlijk, de velgen bijvoorbeeld blijven veel te groot, de zelfmoorddeuren zullen een eventueel productiestadium nooit halen en zo zijn er nog wel een aantal zaken die absoluut niet productieklaar zijn of zullen raken. Oordeel zelf over deze excentrieke verschijning. Fototijd!

Frankfurt 2009 Citroen Revolte

Frankfurt 2009 Citroen Revolte

Frankfurt 2009 Citroen Revolte

Frankfurt 2009 Citroen Revolte

Frankfurt 2009 Citroen Revolte

Frankfurt 2009 Citroen Revolte

Frankfurt 2009 Citroen Revolte

Frankfurt 2009 Citroen Revolte

Deel dit bericht:

1 reactie op "Frankfurt ’09: Citroën Revolte"

  1. Bart Deceuninck 18-09-2009 om 2:19

    Mooi, Mooooier, Moooooooooooist

Reageer

Reactie aan het plaatsen...