Teaser: Marussia B2

Marussia B2
Marussia, een Russische hybride sportwagenproducent, gunt ons een glimp van de toekomst.

De Marussia B1 is een hybride sportwagen die een 3,5 V6 Nissanmotor met 300pk gebruikt als voornaamste aandrijving. Ook zit deze wagen vol met elektronica, je kunt internetten via 4G, er zit een plasmascherm ingewerkt in de voorruit en camera’s houden de oorzaak van een ongeval nauwlettend in de gaten. De prestaties ervan zijn ook niet mis, in 5 seconden naar 100km/u en een actieradius van 400km.

Van de B2 daarentegen zijn er niet zoveel gegevens beschikbaar, we moeten het doen met deze twee vage foto’s. We zien nog steeds twee deuren, dus het blijft een coupé. Veel meer kunnen we eigenlijk niet afleiden uit deze vage countouren. Hopen dat het een beauty wordt, al heb ik zo mijn twijfels bij het zien van die valse klinknagels. (via: Autoblog)

Teaser_Marussia_B2_01

Deel dit bericht:

1 reactie op "Teaser: Marussia B2"

  1. XliljeezyX 14-09-2009 om 14:19

    wat te hell moet je met internet en een plasma scherm in je auto ?!?!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...