Onthuld: Ford Grand C-Max zevenzitter

Ford Grand C-Max
Ford zal op het autosalon van Frankfurt niet enkel de Ford C-Max voorstellen maar komt ook met een zevenzitter op basis van de C-Max: de Ford Grand C-Max.

Net als bij de Ford C-Max wordt er opnieuw gebruik gemaakt van Ford’s Kinetic Design. Het design is dan ook erg gelijklopend met de vijfzitter, om twee extra passagiers te kunnen herbergen beschikt de Grand C-Max over een verlengde wielbasis, een schuifdeur achteraan en krachtigere motoren. Het dak loopt ook minder naar beneden toe dan bij de C-Max om zo de achterste passagiers voldoende hoofdruimte te kunnen bieden.

Binnenin heeft Ford zijn best gedaan om het interieur luxueus en modern te doen overkomen. Ons komt het nogal Amerikaans over met een overdaad aan knoppen in de middenconsole en grote ventilatieroosters. Onder de motorkap van de Grand C-Max zullen we dezelfde motoren vinden als in de Ford Focus en Ford Kuga, ook de nieuwe 1.6 liter EcoBoost benzine is van de partij. Deze zorgt voor een vermogen van 160 pk gecombineerd met een laag verbruik. (Via: WCF)

Ford Grand C-Max

Ford Grand C-Max

Ford Grand C-Max

Ford Grand C-Max

Ford Grand C-Max

Ford Grand C-Max

Ford Grand C-Max

Ford Grand C-Max

Ford Grand C-Max

Deel dit bericht:

1 reactie op "Onthuld: Ford Grand C-Max zevenzitter"

  1. XliljeezyX 12-09-2009 om 9:13

    Interieur ziet er strak uit!
    Alleen wat ik altijd zo’n nadeel van deze auto’s vind is dat ze niet al te veel ruimte hebben achterin voor lange mensen..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...