Gelekt: Skoda Superb Combi

skoda_superb_combi__656635a copy
We hadden al een teaser, nu zijn er ook voortijdig volledige foto’s uitgelekt…

De officiële voorstelling is gepland voor Frankfurt, maar zoals alle andere merken gaat Skoda mee in de trend en lekken er wel eens (gepland) foto’s uit van een nog te lanceren model. Deze keer betreft het een dijk van een wagen, de Superb Combi. De gewone Superb heeft al ruimte in overvloed, de Combi doet daar nog een schepje bovenop.

Persoonlijk vind ik de Combi evenwichtiger, de kont klopt beter, maar het blijf nog steeds echt een monumentaal geheel. Als we de geruchten mogen geloven, dan is de totale lengte ook nog wat toegenomen. Beenruimte heb je met de gewone Superb al in overvloed, in de Combi zal je waarschijnlijk genoeg plaats hebben voor een pic-nic mét koelbox en tuintafel. Afspraak in Frankfurt voor meer info en nog wat beeldmateriaal! (via: Autoblog)

Skoda Superb Combi

Skoda Superb Combi

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gelekt: Skoda Superb Combi"

  1. Kristof 13-09-2009 om 13:51

    Mooie en grote auto, maar springt er niet speciaal uit qua design.
    Waarschijnlijk een stuk beter geprijsd dan een gelijkaardige volvo of mercedes, waardoor enkele overtuigd kunnen geraken.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...