Yes, Lamborghini Reventon Roadster!

Lamborghini_Reventon_Roadster_02 copy
Alle Lamborghini-liefhebbers mogen zich in de handen wrijven, de Reventon Roadster est arrivé…

De geruchten doen al sinds maart de ronde, maar nu hebben we -weliswaar uitgelekte- officiële beelden. Het salon van Frankfurt wordt een heugelijk moment voor de Lamborghinifans onder ons, een moment dat niet snel vergeten zal worden. In 2007 stelde men in Frankfurt al de “gewone” Reventon voor, nu volgt ook een open broertje. Of zou het eerder een zusje zijn? Het blijft een echte, speciale Lambo, met een aparte, agressieve styling.

Specifieke cijfers zijn er nog niet, maar als je weet dat de gesloten versie beschikt over een twaalfcilinder met 6500 cc longinhoud, daarmee 650pk op de achterwielen zet en 0-100km/u aflegt in 3,4 seconden, dan kun je wel al raden dat ook deze versie geen slak zal worden. De topsnelheid van de gesloten versie bedraagt trouwens 340km/u, met een beetje geluk haalt deze open versie ook zo’n duizelingwekkende snelheden en kun je hem nog als ecologisch foute haardroger gebruiken. (via: Autoblog)

Lamborghini_Reventon_Roadster_05

Lamborghini_Reventon_Roadster_03

Lamborghini_Reventon_Roadster_01

Lamborghini_Reventon_Roadster_04

Deel dit bericht:

1 reactie op "Yes, Lamborghini Reventon Roadster!"

  1. XliljeezyX 11-09-2009 om 20:42

    Hell YEA! ziet er strak uit!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...