Foto’s: Citroen Revolte

Citroën_Revolte
We wisten al dat er een concept geïnspireerd op de Citroën 2CV ging staan in Frankfurt, nu kregen we foto’s van de Citroën Revolte.

De wagen hoort duidelijk thuis bij de DS-lijn van Citroën, gezien het nieuwe logo dat die DS-lijn gebruikt. Aangezien de wagen een klein model is, wordt er verwacht dat dit wel eens de voorbode van een DS2 zou kunnen worden, die dan logischerwijze onder de DS3 zou gepositioneerd worden.

Het is duidelijk dat de wagen enkele kenmerken van de Citroën 2CV bezit, maar Citroën heeft deze op een bijzonder futuristische manier geïnterpreteerd. De naam van dit conceptmodel is dan ook Revolte, de wagen moet dus wel iets rebels meekrijgen. De foto’s zijn nog maar net gelekt, elke vorm van officiële informatie ontbreekt nog. (via CS)

Citroën Revolte

Citroën Revolte

Citroën Revolte

Citroën Revolte

Citroën Revolte

Citroën Revolte

Citroën Revolte

Citroën Revolte

Deel dit bericht:

3 reacties op "Foto’s: Citroën Revolte"

 1. PJS 11-09-2009 om 9:04

  Dit is het toch niet helemaal.. Hou het maar bij de DS3 Citroën!

 2. Willem 11-09-2009 om 9:44

  Amen to that!

 3. Kristof 11-09-2009 om 16:49

  Binnenkant is wel héél erg concept-car-achtig, met omgekeerd stoeltje, achterzetels die er maar raar uitzien, dat stuur en bediening (mis ik de schakelpoot?), …

  De uiteindelijke versie zal er (zeker binnenkant) een stuk anders gaan uitzien. De buitenkant daarentegen vind ik wel leuk. De nieuwe speelsheid van Citroën zou wel eens kunnen aanslaan.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...