Audi Q7 Facelift door Caractere

Audi_Q7_Caractere
De facelift van de Audi Q7 volstaat blijkbaar niet voor de heren bij Caractere, zij maakten hun eigen interpretatie.

De Audi Q7 kreeg een nieuwe bumperkit mee, die compatibel is met alle opties die Audi levert, zoals de mistlampen en de adaptieve cruise control. Ook de koplampsproeiers kunnen blijven, net zoals de parkeerhulp. De velgen die je ziet zijn beschikbaar in maatje 20, maar ook in maatje 22. Verder kreeg de Q7 van Caractere een nieuwe dakspoiler.

Deze bodykit lijkt ons een mooie aanvulling voor de Audi Q7, vooral omdat hij niet overdreven is.Vaak durven tuners al eens te ver gaan in het aanpassen van wagens, Caractere kleurde mooi binnen de lijntjes en het resultaat is ernaar! (via 4WN)

Audi Q7 Caractere

Audi Q7 Caractere

Audi Q7 Caractere

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...