Lexus LF-Ch: nieuw beeld

Lexus_LF-Ch
We kregen van Lexus al een eerste en een tweede teaser. Om ons helemaal warm te maken voor de LF-Ch Concept, toont Lexus nog een derde teaser.

Dit concept zal te zien zijn op de IAA in Frankfurt, maar uiteindelijk hebben we al een zo goed als volledig beeld toegestuurd gekregen. De achterkant heeft geen geheimen meer, de voorkant hebben we nu ook gezien dus het enige wat nog overblijft is gissen naar hoe het uiteindelijke productiemodel eruit zal zien.

Omtrent dat uiteindelijke productiemodel zijn er al enkele dingen geweten. Zo zal deze Lexus LF-Ch wellicht voorzien worden van een hybride-motor, waar Lexus intussen om gekend staat. De motor zou komen uit de Amerikaanse Lexus HS250h, dit is een 2.4-liter viercilinder met een vermogen van 190 pk en zal gekoppeld worden aan een elektromotor met start/stop-systeem. De concurrentie voor deze Lexus LF-Ch zal bestaan uit onder meer de BMW 1-Reeks en de Audi A3. (Via Autowereld)

Lexus LF-Ch Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...