Audi R8 E-Tron in Frankfurt

Audi_R8_E-tronic
Audi liet ons al weten dat het op het autosalon van Frankfurt een elektrisch model ging voorstellen. Tijd voor een kleine preview.

MotorAuthority laat ons weten dat het een site ontdekte, waarop er enkele teasers waren te vinden van dit studiemodel. Aan de hand van de bovenstaande teaser kunnen we zo goed als zeker stellen dat dit elektrisch studiemodel gebaseerd zal zijn op de Audi R8. Audi liet bovendien weten dat dit model de naam “e-tron” zal meekrijgen.

Meer informatie kunnen we pas leveren wanneer het autosalon van Frankfurt haar deuren opent. Bovendien kunnen we dan ook tonen hoe de Audi R8 Spyder er precies zal uitzien. Of het effectief tot een productiemodel zal komen, heeft Audi nog niet laten weten. De kans is weliswaar groot dat het wel het geval zal zijn, aangezien Mercedes over de SLS AMG zal beschikken en BMW ook werkt aan een hybride sportwagen. Mocht Audi niet werken aan een dergelijke wagen, verliest het misschien terrein in het segment van de milieuvriendelijke sportwagens.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...