Lexus in Frankfurt: een overzicht

Lexus LS600h L
Lexus zal niet enkel een toekomstige concurrent voor de Audi A3 en BMW 1-Reeks onthullen op het autosalon van Frankfurt. Het merk heeft ook enkele facelifts in petto.

Eerst en vooral komt Lexus met een facelift voor de Lexus LS. Het interieur werd aangepakt en ook aan de buitenkant bemerken we enkele subtiele veranderingen. Zo bestaan de voorlichten uit LEDs en werd de voorbumper vernieuwd. Binnenin vinden we een aangepaste zitconfiguratie en een hogere standaarduitrusting. De LS 600h, het topmodel van de LS reeks en de enige volledig hybride luxe sedan ter wereld, krijgt er nog wat extra luxeopties bij.

Ook de vernieuwde Lexus GS wordt in Frankfurt voorgesteld, ook hier werd het interieur en het exterieur subtiel aangepast. Verder werd het kleurenaanbod verruimd en vinden we een nieuw audio-navigatiesysteem in de GS. De GS 450h krijgt er als topmodel nog enkele subtiele extra’s bij.

Als laatste werd ook de Lexus IS en IS F opgefrist, zo is er binnenkort een F Sport pakket beschikbaar voor de IS en krijgt de IS F een slipdifferentieel. Net als bij de GS krijgt de IS een nieuw audio-navigatiesysteem om terug mee te zijn met zijn tijd.

Toch zal de meeste aandacht ongetwijfeld gaan naar de Lexus LF-Ch Concept, een compacte vijfdeurs premium auto die beschikt over Lexus Hybrid Drive. Deze wagen moet een concurrent worden voor de Audi A3 en BMW 1-Reeks.

Lexus GS450h

Lexus IS250

Lexus LF-Ch

Deel dit bericht:

3 reacties op "Lexus in Frankfurt: een overzicht"

 1. BNNY 04-09-2009 om 15:27

  Die LS 600h is echt heftig!

  We hebben die ooit eens gespot voor een Mondeo, de motorkap/neus begon waar de daklijn van die Mondeo was. Echt gigantisch groot

 2. Kristof 04-09-2009 om 16:03

  Godverdomme. Heb ik just mijn IS en dan is’t alweer een nieuwe versie.
  Maar dan had ik nog langer moeten wachten 🙁

 3. XliljeezyX 04-09-2009 om 16:08

  Lexus is echt wel een mooi merk!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...