Ook Oakley Design neemt Panamera onder handen

Oakley Design Porsche Panamera
Na het tuninggeweld van Gemballa en 9ff lijkt het erop dat Oakley Design er als eerste is in geslaagd om de Panamera optisch te verbeteren.

Het Britse Oakley Design heeft zijn hand gelegd op de Porsche Panamera en het lijkt erop dat ze er als eerste in geslaagd zijn om de Panamera er beter te doen uitzien. De aanpassingen zijn zeer subtiel maar toch erg efficiënt. Zo vinden we verdonkerde 20″ spaakvelgen, een dak uit carbonvezel, vier titanium uitlaatpijpen en een diffuser. Wil je graag een spoiler dan kan Oakley Design deze integreren met de achterruit.

Ook onder de motorkap heeft Oakley Design zijn best gedaan, het heeft de ECU van de 4.5 liter V8 aangepast waardoor deze een maximaal vermogen van 680 pk bereikt. Je kan echter ook kiezen voor een upgrade naar 580 pk, standaard zorgt de 4.8-liter V8 uit de Panamera Turbo voor 500 pk. Als laatste zijn de ingenieurs bij Oakley Design erin geslaagd om 75 kilogram gewicht te besparen op de Panamera, het bedrijf heeft geen prestatiecijfers vrijgegeven. De Oakley Design Panamera Turbo is beschikbaar vanaf 15 september. (Via: WCF)

Oakley Design Porsche Panamera

Oakley Design Porsche Panamera

Oakley Design Porsche Panamera

Deel dit bericht:

2 reacties op "Ook Oakley Design neemt Panamera onder handen"

  1. Willem 03-09-2009 om 11:12

    Valt goed mee

  2. XliljeezyX 03-09-2009 om 14:38

    Ziet er teminste beter uit dan wat 9FF en Gemballa hebben gedaan.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...