Toyota Auris HSD Concept richting Frankfurt

toyota_auris_hsd_concept
Ecologie troef op de Toyota-stand in Frankfurt, Toyota zal er namelijk naast een Plug-in Prius de Auris HSD Full Hybrid Concept presenteren.

Onder Full Hybrid verstaat Toyota dat de wagen kan rijden op ofwel enkel de verbrandingsmotor, ofwel enkel de elektromotor ofwel op een combinatie van beiden. Echt nieuw is dat niet natuurlijk, maar Toyota ziet het als een verdere implementatie van haar Hybrid Synergy Drive (HSD) label over haar gehele wagenaanbod.

Precieze details omtrent deze wagen kennen we nog niet, maar we verwachten dat we de techniek van de Prius zullen terugvinden, maar dan verpakt als een Auris. Toyota zal naast deze Auris nog een iQ for Sports en een iQ Collection voorstellen. Bovendien zal op de Toyota-stand de Europese première van de niewe Land Cruiser plaatsvinden. (via WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...