Impressie: Citroen DS3 Cabrio

citroen_ds3_cabrio
De Citroën DS3 is amper voorgesteld of er zijn al photoshoppers aan het dromen van een cabrio-versie. Wij dromen even mee.

Voorspelbaar als deze photoshoppers zijn is het design weliswaar nagenoeg onveranderd gebleven en werd het dak van de wagen gesneden. Het geeft inderdaad een idee over het mogelijke uiterlijk van de Citroën DS3 Cabrio. Of er effectief zo’n model komt, is niet geweten. Citroën wou weliswaar met de DS-reeks terug naar vroegere tijden, waarin het merk nog voor pure extravagantie stond en een cabrio-model is dus niet helemaal ondenkbaar.

Bovendien was de Citroën C3 Pluriel niet echt een succes, dus zou het kunnen dat Citroën vermijdt daarvan een opvolger te maken, maar ervoor opteert een cabrio-variant van de DS3 te maken. En zeg nu zelf, een cabrio heeft toch altijd iets premium? Of het model er effectief komt, kan enkel de tijd vertellen. (via WCF)

Citroën DS3 Cabrio

Citroën DS3 Cabrio

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...