MINI Speedster ook in Frankfurt!?

mini_speedster
Dat de MINI Coupé Concept op de IAA in Frankfurt zal staan, dat is niets nieuws. Deze poster toont ons dat de MINI Speedster aan zijn zijde zou staan.

MINI viert immers haar vijftigste verjaardag en zoiets ongemerkt laten voorbijgaan, dat kan uiteraard niet. In de MINI-stal mogen we dus binnenkort 2 nieuwe modellen verwelkomen, de MINI Coupé en de MINI Roadster, die wellicht redelijk goed op elkaar zullen lijken.

Zoals de foto hierboven toont, is de MINI Roadster in feite niets meer dan de MINI Coupé Concept met het dak eraf. De wagen oogt bijzonder sportief en aangezien de kans groot is dat de productiemodellen goed op deze concepten zullen lijken, zou het wel eens kunnen dat beide modellen verrassend spannend uit de hoek zullen komen.

Alleszins, in ons lijstje van de toekomstige uitbreidingen kunnen we weer twee modellen schrappen, wat maakt dat we nog iets Smart-achtigs en iets groots verwachten van MINI. Wanneer deze concepten effectief in productie gaan, is nog niet geweten. Als we weliswaar kijken naar snelheid waarmee dat gebeurt bij de MINI Crossman, zou het weliswaar nog even kunnen duren. Of MINI heeft door dat een Crossman niet echt een goed idee is? (via AutoWeek)

mini_speedster_1

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...