Gespot: Mercedes C-Klasse Break Facelift

Gespot Mercedes C-Klasse Break Facelift
Er zijn foto’s opgedoken van wat lijkt op een gefacelifte Mercedes C-Klasse Break.

Het lijkt te gaan om een lichte facelift voor modeljaar 2010. Aan de buitenkant zien we LED dagrijlichtjes, een aangepaste achterbumper en aangepaste LED achterlichten. Binnenin zouden we het nieuwste COMMAND-systeem kunnen terugvinden en zou het interieur zeer licht bijgewerkt worden.

Onder de motorkap blijft alles bij het oude, we verwachten wel speciale aandacht voor de nieuwe zuinige motoren waarover we in juni spraken. Het gaat om de C 220 CDI (170 pk/400 Nm), C 250 CDI(204 pk/500 Nm) en C 250 CGI (204 pk/310 Nm). Deze verbruiken respectievelijk 4,8; 5,1 en 7,2 liter per 100 kilometer. De facelift van de C-Klasse wordt verwacht tegen het autosalon van Genève van volgend jaar. (Via: WCF)

Gespot Mercedes C-Klasse Break Facelift

Gespot Mercedes C-Klasse Break Facelift

Gespot Mercedes C-Klasse Break Facelift

Gespot Mercedes C-Klasse Break Facelift

Gespot Mercedes C-Klasse Break Facelift

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gespot: Mercedes C-Klasse Break Facelift"

  1. Willem 29-08-2009 om 9:43

    Blijft de mooiste betaalbare Mercedes in het gamma.

    Dat ze snel die R-Klasse eens onder handen nemen, wat een gedrocht!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...