Gemballa doet de Porsche Panamera: Gemballa Mistrale

Porsche Panamera Gemballa Mistrale
Het tuninggeweld rond de Porsche Panamera lijkt nu echt volledig losgebarsten. Gisteren zagen we de interpretatie van 9ff, vandaag toont Gemballa zijn kunsten.

De Panamera optisch verbeteren blijkt nog steeds geen makkelijke klus want ook Gemballa kan ons niet overtuigen met verdonkerde vijfspaaks-velgen, een nieuwe motorkap met luchtinlaten en vier uitlaatpijpen achteraan. Gelukkig kan Gemballa zich ook beperken tot een motor-upgrade. Gemballa denkt tot 750 pk te kunnen bereiken op basis van de 4.8 liter V8-motor, exacte details en vermogensniveaus heeft het echter nog niet vrijgegeven.

Gemballa kan ook voor een luchtophanging zorgen die de Panamera tot 40 millimeter lager bij de grond kan brengen. De velgen zijn 22 inch groot en worden uitgerust met verbeterd remsysteem die de 750 paarden in bedwang moeten houden. Gemballa heeft ook zijn hand gelegd op het interieur, daarvan heeft het echter nog geen foto’s vrijgegeven. (Via: WCF)

Porsche Panamera Gemballa Mistrale

Porsche Panamera Gemballa Mistrale

Porsche Panamera Gemballa Mistrale

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...