BMW R8?

audi_r8_1
Een Russische bezitter van een Audi R8 had blijkbaar liever een BMW gehad, dus veranderde hij alle badges van Audi door BMW-badges.

De wagen werd gespot in Rusland en daarom gaan wij ervan uit dat de eigenaar na een middagje wodka-drinken besloot een wagen te kopen, maar helaas het verkeerde exemplaar kocht. De dag erna deed de kater van ongeveer 140.000 euro wellicht zodanig veel pijn dat een nieuwe wagen kopen er niet inzat, dus veranderde de eigenaar maar alle badges.

Of misschien kon de eigenaar zijn oude wagen (BMW 850i) niet vergeten en wou hij de herinnering aan zijn vorige wagen levendig houden. AudiBlog.nl suggereert dat de eigenaar vindt dat BMW geen mooie wagens maakte, en dus maar een mooie Audi omvormde naar een BMW. Nog ideeën over het waarom van deze actie? Laat het in de reacties weten!

BMW R8

BMW R8

BMW R8

Deel dit bericht:

2 reacties op "BMW R8?"

  1. XliljeezyX 21-08-2009 om 15:59

    Audi heeft geld nodig ¿?
    Misschien willen mensen absoluut geen audi maar een bmw! speelt audi toch handig op in 😛

  2. PJS 21-08-2009 om 16:57

    Gewoon kansloos! Ik hoop dat dit een photoshop is!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...