Rolls-Royce Phantom Bespoke

rolls_royce_phantom_bespoke
Rolls-Royce maakt in het kader van haar “Bespoke” individualiseringsprogramma wel vaker ‘ns een speciale editie. Deze is enkel voor het Midden-Oosten.

Meer precies enkel voor de Verenigde Arabische Emiraten. Zij kunnen deze Rolls-Royce met tweekleurig kleurenschema kopen. De twee kleuren in kwestie: Arizona Sun en English White. Binnenin vinden we ook twee kleuren terug: Crème Light en Saddle Tan. Uiteraard is het interieur perfect afgewerkt, met onder andere handgestikte zetels. Bovendien valt op dat deze Phantom, in tegenstelling tot de standaard Phantom, geen middenstijl heeft.

Van dit model worden er slechts zes exemplaren gebouwd, dit om de exclusiviteit te behouden. Eerder zagen we al de Rolls-Royce Bespoke Peony en de Rolls-Royce Bespoke Tungsten. We kunnen trouwens mededelen dat een quasi-goudkleurige motorkap op een Phantom niets nieuws is. De hele bovenkant in een nieuwe kleur steken en tevens het midden van de velgen is dan wel weer iets nieuws. (via WCF)

Rolls_Royce Phantom Bespoke

Rolls_Royce Phantom Bespoke

Rolls_Royce Phantom Bespoke

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...