Gespot: Mercedes SLS AMG Cabrio

mercedes_sls_cabrio
Dat de Mercedes SLS AMG naar Frankfurt komt, dat wisten we al. Dat er binnenkort ook een dakloze variant volgt, is ander nieuws.

De SLS AMG zal aangedreven worden door een 6.3 liter V8 van AMG en deze motor zorgt voor een vermogen van 571 pk. Dat vermogen wordt via een zeventraps versnellingsbak met dubbele koppeling doorgestuurd naar de achterwielen. De gewichtsverdeling van de SLS is zeer evenwichtig: 48 procent vooraan en 52 procent achteraan.

Of deze cabrio-versie van de SLS ook naar de IAA in Frankfurt zal komen, dat is nog niet 100 % zeker. Wat wel zeker is, is dat we duidelijk kunnen zien dat de SLS Cabrio niet langer over ‘Gullwing Doors’ beschikt, maar wel over een stel conventionele deuren. (via AutoExpress)

Mercedes SLS AMG Cabrio

Mercedes SLS AMG Cabrio

Mercedes SLS AMG Cabrio

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gespot: Mercedes SLS AMG Cabrio"

  1. XliljeezyX 20-08-2009 om 17:37

    ik zie toch liever een SLR roadster.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...