Porsche Cayman Shooting Brake = fake

Porsche Cayman Shooting Brake
Neen, er komt geen Shooting Brake-versie van de Porsche Cayman.

Bij TopGear.com hadden ze blijkbaar eens zin in wat humor, en besloten ze een eigen model uit te vinden. Ze begonnen eerst met geruchten te verspreiden, daarna spyshots, iets later nog enkele 3D-beelden en als pièce de résistance een foto van de wagen in een fotostudio, alsof Porsche bezig was aan een promotiefolder voor de nieuwe versie van de Cayman.

Uiteraard zijn de mensen bij Porsche enkel creatief genoeg om onderhuidse aanpassingen te doen, zo getuige het gebrek aan inspiratie bij elk nieuw model of bij een facelift. Er komt dus – je kan het jammer vinden, maar er ook om juichen – geen Shooting Brake van de Porsche Cayman, tenzij Porsche plotsklaps de creatieve weg zou willen inslaan. Right… (via autoblog)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Porsche Cayman Shooting Brake = fake"

  1. BNNY 17-08-2009 om 11:37

    Het begint een rage te worden

Reageer

Reactie aan het plaatsen...