Eerste teaser: Lexus Premium Compact Concept

Lexus Teaser: Premium Compact
Begin augustus berichtten we al over de komst van een compacte Lexus die een concurrent moet worden voor de Audi A3 en BMW 1-Reeks. Vandaag heeft Lexus hiervan een eerste teaser de wereld in gestuurd.

Het conceptmodel zal op het autosalon van Frankfurt voorgesteld worden en zal volgens Lexus zowel innovatief zijn qua design als qua technologie. De compacte wagen zal een hybride aandrijflijn krijgen en een concurrent moeten worden voor de Audi A3, BMW 1-Reeks en Mercedes A en B-Klasse.

De motor zou komen uit de Amerikaanse Lexus HS250h, dit is een 2.4-liter viercilinder met een vermogen van 190 pk en zal gekoppeld worden aan een elektromotor met start/stop-systeem. Wat de naamgeving van deze kleine Lexus betreft is er nog geen zekerheid maar het zou gaan om de Lexus CS of Lexus CT. We zijn alvast benieuwd! (Via: WCF)

Deel dit bericht:

4 reacties op "Eerste teaser: Lexus Premium Compact Concept"

 1. dimitri 17-08-2009 om 18:31

  lekker strak, i like very much 🙂

 2. SSq 17-08-2009 om 20:25

  Lexus CT… haha!

  dit lijkt me vrij interessant. Ik ben geen fan als het op Japanse auto’s aankomt maar Lexus is en blijft voor mij toch een uitzondering!

  ben ook erg benieuwd naar het officiele nieuws want ik zie eerlijk gezegd deze auto wel zitten!

 3. dimitri 18-08-2009 om 3:42

  SSq, This thing i gonna be off the hook

 4. Kongo 18-08-2009 om 9:46

  Het uiteindelijk model zal wel weer niet op dit lijken spijtig genoeg…. 🙁

Reageer

Reactie aan het plaatsen...