Onthuld: Infiniti M

infiniti_m
Een week geleden moesten we het nog met een teaser stellen, ondertussen werd de Infiniti M virtueel onthuld op het Concours d’Elegance.

Het design van de Infiniti M is zoals voorspeld gebaseerd op dat van de Infiniti Essence, met dat verschil dat de Infiniti M vier deuren heeft. De lijnen zijn ongeveer hetzelfde gebleven en de koplampen van de Essence en de M hebben wel degelijke lichte gelijkenissen.

Infiniti wil zich als premiummerk positioneren, dus dient er ook een premium-uitrusting op de wagen te zitten. De koper kan bijvoorbeeld een ‘Blind Spot Warning’ systeem kopen en uiteraard zal het interieur volgepropt zitten met hoogwaardige materialen.

Onder de motorkap horen uiteraard krachtige motoren. De Infiniti M zal als M37 en als M56 verkrijgbaar zijn. Onder de motorkap van de eerste schuilt een V6, de V8-motor van Infiniti hoort thuis bij de M56. Geruchten doen de ronde dat die motorisatie boven de 400 pk zou leveren. Jammergenoeg zal die wagen enkel in Amerika verkocht worden, West-Europa moet het met een krachtige V6-dieselmotor stellen. En, wat vinden jullie ervan? (via eGM)

Infiniti M

Infiniti M

Infiniti M

Deel dit bericht:

2 reacties op "Onthuld: Infiniti M"

  1. PJS 16-08-2009 om 14:00

    Voorkant OK, achterkant oogt mij iets te Koreaans.

  2. XliljeezyX 16-08-2009 om 14:04

    Ik vind hem wel oke, achterlichten + interieur lijkt op de e-klasse.
    En die v8 laten we wel importeren 😛

Reageer

Reactie aan het plaatsen...