Gespot BMW Concept is toch niet wat het lijkt

BMW CONCEPT NOT
Vorige week werden we wakker geschud door enkele spyshots van wat leek op een nieuw BMW Concept dat onthuld zou worden op het autosalon van Frankfurt.

BMW heeft echter zelf verklaard dat het niet gaat om het milieuvriendelijk BMW concept dat onthuld zal worden op het autosalon van Frankfurt. Het gaat volgens BMW echter om een vijf jaar oude designstudie. Een woordvoerder van het Beierse merk verklaarde aan Autocar dat het oude conceptmodel verplaatst werd uit de design faciliteit naar een andere stockageruimte.

Het conceptmodel is volgens bronnen één van een hele reeks conceptmodellen die de verschillende mogelijke designrichtingen en aerodynamische toepassingen moesten testen. Volgens insiders weet BMW echter maar al te goed hoe de marketingmachine werkt, en zou het merk deze “spionagefoto’s” zelf onthuld hebben om een zogenaamde buzz te creëren voor het autosalon van Frankfurt.

BMW zal echter nog steeds een milieuvriendelijke hybride sportwagen onthullen op het Autosalon van Frankfurt die waarschijnlijk Vision Z Concept zal gaan heten. Meer info volgt ongetwijfeld later… (Via: Autocar / BMWBlog)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...