Eerste foto’s: nieuwe Kia Sorento

kia_sorento
GroenLicht wordt even Kia-blog, want na het nieuws over de nieuwe Cee’d, hebben we direct al wat meer nieuws over de nieuwe Kia Sorento.

De foto’s die we hier zien, zijn de eerste officiële actiefoto’s van de nieuwe Kia Sorento. Net zoals de Cee’d, zal de Kia Sorento zijn debuut plaatsvinden op het autosalon van Frankfurt, volgende maand. De nieuwe Kia Sorento moet vooral luxueuzer worden dan zijn voorganger. Daarom heeft Kia enkele extra’s zoals ‘keyless-go’ en een startknop voorzien, om de wagen een beter imago te geven.

De nieuwe Kia Sorento zal langer en lager zijn dan zijn voorganger, maar desondanks toch 215 kg lichter. De motor die het meest verkocht wordt, is wellicht de 2.2 liter dieselmotor die 194 pk levert, in combinatie met 421 Nm trekkracht. De plaatjes zien er in ieder geval al veelbelovend uit, nu nog wachten tot op het autosalon van Frankfurt, om te zien of de Kia Sorento aan de verwachtingen kan voldoen. (via AutoExpress)

Kia Sorento

Kia Sorento

Deel dit bericht:

1 reactie op "Eerste foto’s: nieuwe Kia Sorento"

  1. chuwie 04-09-2010 om 23:30

    te weinig longinhoud? nee? 2,2L
    heb ik mijn twijfels over. maar uiterlijk is mooier dan vorig generatie 🙂

Reageer

Reactie aan het plaatsen...