Interieurfoto: Aston Martin Rapide

aston_martin_rapide_header
Nog eventjes wachten en we zien de Aston Martin Rapide op het autosalon van Frankfurt. Om ons wachten draaglijker te maken, stuurde Aston Martin weliswaar nog een paar plaatjes van de Rapide.

De foto’s van de buitenkant hoeven we in feite niet meer te zien, door de jaren heen hebben we die namelijk al bijzonder veel gezien, ondertussen weten we dus wel al hoe die eruit ziet. Wel belangrijk is de foto die we van het interieur vonden. Deze is hieronder terug te vinden en toont hoe het definitieve interieur eruit zal zien. De foto’s zijn namelijk afkomstig van de zopas gedrukte brochure die Aston Martin zal verdelen op het autosalon van Frankfurt.

De Aston Martin Rapide zal zo’n 1.940 kg wegen en krijgt 470 pk onder de motorkap. Dit zou ruimschoots voldoende moeten zijn om deze vierdeurscoupé snel genoeg van zijn plaats te doen komen. De nul-naar-honderdtijd komt dan ook op zo’n 4,5 seconden uit, niet mis!

Er werd ook een richtprijs opgegeven, die zo’n 15% hoger zou liggen dan die van de DB9. Een kleine rekensom leert ons dan dat de wagen zo’n €190.000 zal kosten. De interieurfoto hieronder toont duidelijk dat er achteraan een gigantische middenconsole komt, die wellicht de bediening voor verschillende entertainmentsystemen zal behuizen. Meer details volgen ongetwijfeld wanneer het autosalon van Frankfurt haar deuren opent. (via Autowereld)

Aston Martin rapide

Aston Martin rapide

Aston Martin rapide

Deel dit bericht:

4 reacties op "Interieurfoto: Aston Martin Rapide"

 1. SSq 10-08-2009 om 16:55

  poll eens AM Rapide Vs. Porsche Panamera ;D?

  of zijn die twee niet in dezelfde klasse…

 2. MRM 10-08-2009 om 16:56

  Da’s geen slecht idee!
  Al kost de Rapide een eindje meer dan de Panamera

  het zou representatiever zijn mocht deze tegen de Lamborghini Estoque komen te staan.

 3. XliljeezyX 10-08-2009 om 17:03

  Hmm moeilijke keuze; Estoque, Rapide of de (al beschikbaare) Panamera..

  Maar ik heb weinig hoop dat de lamborghini er nog komt, want je hoort niks meer van ze..

 4. MRM 10-08-2009 om 17:07

  Dat wil niets zeggen natuurlijk. Nieuws over het conceptmodel van de Estoque lekte pas enkele weken op voorhand, toen Lamborghini begon te teaseren.

  Wie weet kunnen ze de dingen daar best wel stilhouden. Er zijn natuurlijk wel al veel berichten geweest over het uitblijven van de Estoque, maar voor elk bericht dat de wagen niet gebouwd zou worden, is er 1 dat het tegendeel beweert.

  We zullen dus wel zien wat ze daar in St Agatha beslissen. Wanneer er genoeg geld is om de productie aan te vatten, zullen we wellicht een Estoque zien.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...