Gerucht: Smart ForThree op komst?

smart_forthree
Twee zitplaatsen is te weinig en gezien het matige succes van de Smart ForFour is vier misschien teveel. Volgens recente geruchten zal Smart dan ook de gulden middenweg kiezen en een driezitter bouwen.

Mocht er een driezitter komen, dan zal die naar alle waarschijnlijkheid – de tweezitter heet ForTwo en de vierzitter heet ForFour – ForThree gaan heten. Bij Smart zelf zwijgen ze in alle talen, maar de uitgelekte plannen doen een licht vermoeden opsteken, dat er wel degelijk eens een Smart ForThree op de markt zou kunnen komen. Volgens het Engelse Autocar is de lancering voor 2014 gepland.

De komst van de Smart ForThree zou alleszins iets gewaagd hebben. Wanneer je een blik op de plannen werpt, zie je duidelijk dat de chauffeur in het midden zou zitten, how cool is that? Elke autoliefhebber wil wel eens weten hoe het voelt om met een McLaren F1 te rijden, de sensatie van het stuur in het midden te hebben kan je dus beleven door een Smart ForThree aan te schaffen.

Het succes – of het gebrek eraan – zal natuurlijk afhangen van hoe de auto onthaald wordt. Rijdt je meestal alleen en neem je bijna nooit 1 passagier mee, maar meestal 2, dan kan de Smart ForThree een ideale vervanging zijn van je huidige wagen. Het lijkt mij echter bijzonder storend dat wanneer je slechts 1 passagier meeneemt, die onherroepelijk naar de achterbank verwezen wordt. Meer info volgt ongetwijfeld later, ergens in 2013, wanneer de wagen vermoedelijk voorgesteld zal worden. (via AutoWereld)

Smart ForThree

Smart ForThree

Smart ForThree

Smart ForThree

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...