Spyshots: Maybach update 2010

Maybach update 2010
De S klasse én zijn lange broer hebben hun onzichtbare update gekregen, dus was het enkel maar afwachten wanneer de Maybach familie aan de beurt ging komen.

Op onderstaande spyshots is slechts minuscuul te zien dat er een update aan komt. Een gewijzigde front en nieuwe achterlichten met LEDs. Binnenin gebeurt er veel meer, de Maybach 57 & 62 krijgt een technologie-update met de allernieuwste systemen, eveneens zijn de veiligheidssystemen aan een update toe. Motorisch worden er ook updates verwacht die het verbruik en de CO2 uitstoot naar beneden helpen. Over de cabrioletversie, de 62S Landaulet is er niets bekend. Aangezien er slechts 20 exemplaren bestaan, is een algemene update niet nuttig.

Volgend jaar zouden we de vernieuwde limousine zien in de showrooms met nog altijd een ongelooflijk hoge prijs. Voor het basismodel van Maybach, de 57 (verwijzing naar de lengte, nl 5,7m) betaal je zo’n 400.000 euro, terwijl je 35.000 euro bespaart als je voor de befaamde Rolls-Royce Phantom gaat. De Maybach’s krijgen wel vaker het verwijt dat ze gewoon een opgewaardeerde S-klasse zijn, en daar hebben de meesten wel een punt. Gelukkig weet Daimler toch de Maybach zodanig te positioneren en personaliseren dat er een markt voor is. Hopelijk overleeft Maybach met deze update de crisis.. (Foto’s via: Carscoop)

Maybach update 2010

Maybach update 2010

Maybach update 2010

Maybach update 2010

Maybach update 2010

Maybach update 2010

Deel dit bericht:

2 reacties op "Spyshots: Maybach update 2010"

  1. Willem 08-08-2009 om 11:07

    Die uitlaten vind ik toch echt niet kunnen op een limousine van dit allooi!

  2. MRM 08-08-2009 om 11:10

    worden wellicht nog aangepast he 😉

    anders inderdaad schande en schaam op hun!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...