Meer informatie: BMW Megacity

BMW Megacity
We schreven al eerder over de komst van een milieuvriendelijke kleine wagen, die zijn intrede zou doen in de BMW-stal. Keert de naam Isetta terug?

BMW kondigde onlangs deze week aan dat SB LiMotive de leverancier zal worden van batterijen voor haar Megacity project. Sindsdien gaan de geruchten de ronde dat BMW de naam Isetta – je hebt heus ooit wel al ‘ns dat kleine wagentje gezien – nieuw leven in zal blazen.

Volgens het persbureau Reuters heeft de CEO van BMW bevestigt dat het Megacity project niet onder de merknaam BMW zal terechtkomen, maar haar eigen merknaam zal krijgen. De overstap naar de naam Isetta lijkt dus snel gemaakt, dit des te meer omdat BMW onlangs de verjaardag van de Isetta, die in 1955 voor het eerst werd gebouwd, vierde in Munchen. (via eGM)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...