Teaser: Infiniti M

Teaser: Infiniti M
Hetgeen we op de foto hierboven zien, zijn de lijnen van de nieuwe Infiniti M.

Infiniti zal op het Concours d’Elegance op Pebble Beach de Infiniti M voorstellen, die iets boven de Infiniti G37 gepositioneerd zal worden. Veel nieuws over de wagen hebben we nog niet, al is de kans groot dat er onder de motorkap een V8 zal liggen, die ervoor zal zorgen dat de Infiniti M een plezier zal worden om mee te rijden.

Wie nu al wil weten hoe de wagen er ongeveer zal uitzien, kan altijd een blik werpen op de Infiniti Essence. We schreven al dat de Infiniti Essence er niet zal komen, maar wie weet heeft deze Infinti M toch heel wat kenmerken gemeenschappelijk met het concept dat we op het autosalon van Genève zagen. (Via: Autoblog)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...