Teaservideo New Grand Bentley: Colour is personal

New Grand Bentley Colour Teaser
Bentley heeft een nieuwe teaservideo vrijgegeven van de New Grand Bentley.

Bentley zit ondertussen al aan teaservideo nummer 6, in deze teaservideo horen we Melinda-June Jenkins, Colour and Trim Manager bij Bentley. Ze heeft het uiteraard over de kleuren die we op de New Grand Bentley mogen verwachten. Zo werden er speciaal voor de nieuwe Bentley kleuren ontwikkeld. In het filmpje noemt ze er vier: Gazelle, Solitaire, Arabica en Blue Sapphire. Verder heeft ze het over het feit dat kleur over emotie gaat en dat de kleurkeuze een intieme, intense en uiterst persoonlijke aangelegenheid is. The New Grand Bentley wordt op 16 Augustus onthuld op het Pebble Beach Concours D’Elegance in Monterey, California.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Teaservideo New Grand Bentley: Colour is personal"

  1. XliljeezyX 05-08-2009 om 22:58

    Nou nog 11 dagen wachten voor eindelijk HELE foto’s! en geen irritante maar (soms) mooie video’s!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...