Mazda MX-5 Superlight Version

mazda_mx-5_superlight_version
Mazda zal ons op het autosalon verrassen met de Mazda MX-5 Superlight Version, zoals de naam het al zegt: een lichtere en sportievere versie van de Mazda MX-5.

Veel laat Mazda ons nog niet weten over dit studiemodel, de foto’s die we krijgen moeten dan ook doorgaan voor teaserfoto’s. Het studiemodel heeft behoorlijk wat weg van de McLaren Mercedes SLR Stirling Moss, wat uiteraard enkel positief kan uitdraaien.

Deze Mazda MX-5 Superlight Version werd in Duitsland ontworpen en dient volgens de perstekst enkel als ‘show car’. Deze show car moet tonen hoever Mazda al gevorderd is op het gebied van lichtgewicht constructies. Verder werden ook de rij-eigenschappen en de milieuvriendelijkheid van de MX-5 verbeterd. Meer info volgt op het autosalon van Frankfurt, september dit jaar.

Mazda MX-5 Superlight Version

Mazda MX-5 Superlight Version

After 20 years of global success, Mazda MX-5 is the best-selling two-seat sports car in the world. At Frankfurt, Mazda will present a new take on its affordable roadster in an all-new show car, the Mazda MX-5 Superlight Version, designed at Mazda’s studio in Oberursel, Germany. A pure show car, it takes the lightweight technology that Mazda is famous for to a new level, which improves driving performance, handling, fuel economy and CO2 emissions. This is combined with a radical exterior design requiring no windshield, and sporty chassis settings for pure roadster driving fun.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...