Individualiseringsprogramma voor Porsche Panamera

Porsche Panamera S
Porsche voorziet twee individualiseringsprogramma’s voor de Porsche Panamera: Porsche Exclusive en Porsche Tequipment.

Het Porsche Exclusive programma omvat niet enkel het gebruik van de beste materialen zoals leder, hout, aluminium of carbon aan, maar vooral ook de zorgvuldige verwerking daarvan. Het belangrijkste principe bij Porsche Exclusive is niet voor niets ‘maatwerk door handenarbeid’.

Voor de Porsche Panamera is er nu het ‘Yachting Mahagoni’-houtwerk beschikbaar, geïnspireerd op de exclusieve jachtbouw. Lichte esdoornhouten inlegstukken in het edele, donkere Mahagoni-hout zorgen voor een stijlvol contrast. Het interieurpack ‘Yachting Mahagoni’, waarbij de sierlijsten in het instrumentenbord en de deuren, alsook de decoratieve afdekking in de middenconsole met deze houtsoort veredeld worden, vormt een absoluut hoogtepunt in het Exclusive & Tequipment-programma. Verder kan er via het Exclusive-programma gekozen worden om zowat het volledige interieur met elegant leder te bekleden.

Voor wagens met PDK-versnellingsbak (Porsche Doppel Kupplung) is een schakelpook in aluminium met een uniek design verkrijgbaar. Verder kunnen de wijzerplaten van de instrumenten en van de Sport Chrono-stopwatch in drie kleuren verkregen worden: Luxorbeige, Indisch Rood en Carrarawit. Ook interessant is het koelvak met een inhoud van 10,5 liter dat via het Exclusive- en Tequipment-aanbod beschikbaar is voor de nieuwe Panamera. Deze positioneert zich tussen de beide individuele achterzetels en kan tot een temperatuur van 6 °C koelen. Inbegrepen zijn twee glazen met Porsche-logo, wie wil dat nu niet?

Verder wordt ‘af fabriek’ het Porsche Rear Seat Entertainment-systeem aangeboden. Dit systeem omvat twee touchscreen kleurenschermen van 7″ die bevestigd worden aan de rugleuning van de voorzetels, inclusief dvd-spelers, twee draadloze infraroodhoofdtelefoons en compatibiliteit met spelconsoles en iPods. Verder kan je via het Porsche Tequipment nog kiezen voor het Porsche-daktransportsysteem, een matzwarte aluminium fietsendrager en Porsche-kinderzitjes.

De Exclusive-catalogus voor de Panamera is vanaf heden verkrijgbaar in alle Porsche Centres, de Tequipment-catalogus ligt vanaf september 2009 bij de dealers. Voor bijkomende informatie over het Porsche Exclusive & Tequipment-programma kunnen geïnteresseerden nu al terecht in ieder Porsche Centre.

Porsche Panamera Individualiseringsprogramma

Porsche Panamera Individualiseringsprogramma

Porsche Panamera Individualiseringsprogramma

Deel dit bericht:

1 reactie op "Individualiseringsprogramma voor Porsche Panamera"

  1. kristof 05-08-2009 om 12:48

    Kvind die opzetschermen maar behoorlijk lomp.
    Kon toch wat mooier weggewerkt worden in de hoofdsteun.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...