Mercedes S-klasse Pullman Guard gespot

Mercedes S klasse Pullman Guard
Er zijn altijd mensen voor wie een standaard S-Klasse te kort en te onveilig is. Voor hen is er de Pullman Guard versie.

Een 6,36m lange limousine is perfect voor staatshoofden en regeringsleiders. Maar omdat deze niet altijd even geliefd zijn, is er ook veel aandacht aan extra bepantsering besteed. Kogelbestendige deuren en ramen, speciale banden, apart zuurstofapparaat, verstevigde bodemplaat.. Noem maar op!

Mocht je deze rijdende tank toch willen stoppen, moet je eerst het gevecht aangaan met de bekende V12 biturbo motor met 517pk en 830Nm. Indien je hierin slaagt, moet je heftige wapens meenemen. Handvuurwapens, lichte automatische wapens noch granaten zullen deze wagen beschadigen. Toch vinden we binnenin de bekende luxe van een S-Klasse. De combinatie van deze ongeëvenaarde luxe met een extreem gevoel van veiligheid maakt deze wagen bijna perfect voor diegene die dat gevoel koesteren.

De nieuwe S klasse is begin dit jaar gelanceerd, dus is het enkel afwachten wanneer deze nieuwe Pullman Guard zijn intrede doet. Op de spyshots zien we weinig tot geen camouflage, dus het lijkt erop dat de lancering dichtbij is. Grote kans dat we er niet veel van merken, aangezien deze mastodonten vooral via interne contacten worden afgeleverd. Mocht je zelf zo’n dik bepantserde S klasse willen, stap dan naar een Mercedes Benz Concessiehouder en vraag het eens! (Via: WCF)

Mercedes S klasse Pullman Guard

Mercedes S klasse Pullman Guard

Mercedes S klasse Pullman Guard

Mercedes S klasse Pullman Guard

Mercedes S klasse Pullman Guard

Deel dit bericht:

1 reactie op "Mercedes S-klasse Pullman Guard gespot"

  1. XliljeezyX 04-08-2009 om 15:45

    Man dat ding is nog langer dan een maybach 62!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...