Jaguar XJ Configurator

Jaguar XJ Configurator
Jaguar heeft een configurator gemaakt waar je je eigen Jaguar XJ naar wens kans samenstellen.

In die configurator kan je kiezen welke motor je precies onder je XJ wilt en welke opties je kiest. Na het doorlopen van alle opties, kleurenconfiguraties en het motorenpallet kan je een overzicht vragen van je nieuwe XJ. Ons gekozen model kwam neer op £ 88.000 en beschikt over zo goed als elke optie die je maar kiezen kan.

Uiteraard kozen we de krachtigste motorisatie, de 5.0 liter V8-motor met 510 pk. Er bestaan ook versies met 385 pk en 275 pk, voor wie het ook wat minder mag zijn. Alleszins, veel plezier toegewenst met de configurator. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Jaguar XJ Configurator"

  1. XliljeezyX 02-08-2009 om 17:30

    Ziet er goed uit! interieur is echt prachtig wat ze laten zien in de configurator!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...