Mercedes C63 AMG door Edo Competition

mercedes_c63_amg_edo_competition
Want 457 pk is alles behalve voldoende…

En daarom geeft Edo Competition de Mercedes C63 AMG een kleine opfrisbeurt en wat extra vermogen. Na een beetje chiptuning en een nieuw uitlaatsysteem levert deze Mercedes C63 AMG door Edo Competition maar liefst 555 pk, een stijging van 98 pk in vergelijking met het productiemodel.

Nul naar honderd doet deze spurtbom in 4,3 seconden en wanneer je het rechterpedaal helemaal induwt en de Autobahn dit toelaat, kom je bij 320 km/u uit. 19″ velgen en enkele ingrepen in het interieur moeten tonen dat het wel degelijk om een model dat door Edo Competition werd aangepakt gaat en niet om een doorsnee C63 AMG.

Mercedes C63 AMG Edo Competition

Mercedes C63 AMG Edo Competition

Mercedes C63 AMG Edo Competition

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...