Schumacher keert terug naar de F1

Schumacher F1
Ferrari liet in het afgelopen seizoen enkele steken vallen in de F1 én Massa kan niet langer racen. Ex-formule 1 racer Michael Schumacher moet het tij keren.

Na de zomerstop van de F1 keert Schumacher terug voor zijn eerste race dit seizoen. Hoelang Schumacher precies nog zal racen voor Scuderia Ferrari is niet duidelijk, de kans is weliswaar groot dat hij Felipe Massa zal vervangen tot die terug klaar is om te gaan racen.

Of Schumacher effectief goed zal presteren in de races is een andere vraag. Schumacher heeft al een tijdje niet meer geracet met een F1-bolide, maar dat wordt wellicht grotendeels gecompenseerd door zijn ervaring. Het wordt weliswaar afwachten of Schumacher erin zal slagen de compleet veranderde bolide te leren kennen op enkele weken tijd. (via 4Wheels)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Schumacher keert terug naar de F1"

  1. XliljeezyX 01-08-2009 om 15:09

    Aangezien hij al een paar keer wereldkampion is geworden zal me dit niks verbazen:
    ‘of Schumacher erin zal slagen de compleet veranderde bolide te leren kennen op enkele weken tijd’

Reageer

Reactie aan het plaatsen...