Bugatti ‘Bordeaux’ Concept niet in Frankfurt?

Bugatti Bordeaux
Bugatti zal volgens TheCarConnection geen conceptversie van de vierdeurs Bugatti ‘Bordeaux’ voorstellen op het autosalon van Frankfurt.

Volgens dezelfde bron zal Bugatti eerst een conceptmodel voorstellen aan een selecte groep klanten en dealers. Bugatti wil eerst hun mening horen over het nieuwe model om zo te weten te komen of het haalbaar/rendabel is om deze binnen enkele jaren te introduceren. Wie dacht dat Bugatti daarom stilzit heeft het mis, het merk zal volgende maand op het Pebble Beach Concours d’Elegance opnieuw een speciale versie van de Veyron voorstellen. Alsof we daar op zaten te wachten…

Wat de Bordeaux (of volgens andere bronnen de Lydia) betreft gaat het volgens insiders om een zeer uniek gevormde vierdeurs sedan met onder de motorkap mogelijks de bekende W16 motor van de Veyron. De Bordeaux zou over meer dan 800 pk beschikken en daarmee alle concurrentie in het segment wegblazen. Hierover later ongetwijfeld meer.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Bugatti ‘Bordeaux’ Concept niet in Frankfurt?"

  1. XliljeezyX 28-07-2009 om 11:28

    Dat is wel een geniaal plan om het eerst aan klanten en dealers te vragen.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...