Aston Martin stopt Lagonda SUV in de koelkast

Lagonda SUV Concept
Aston Martin heeft besloten om de productie van de Lagonda SUV Concept voor onbepaalde tijd in de wacht te zetten.

In een interview heeft de CEO van Aston Martin, Ulrich Bez, gezegd dat de Lagonda SUV concept voor een onbepaalde tijd in de koelkast wordt geplaatst door het huidige economische klimaat. De Engelse autobouwer was nochtans van plan om 250 miljoen pond te investeren in de productie maar de timing bleek achteraf niet volledig juist.

Het conceptmodel is niet onbesproken, op het autosalon van Genève verbaasde Aston Martin de pers met de revival van het Lagonda merk. Toch waren er zowel voor- als tegenstanders voor de crossover-SUV van Lagonda. Volgens bronnen zou niet enkel het economische klimaat de oorzaak zijn voor het schrappen van het project maar spelen de minder positieve commentaren over de looks een even grote rol. David Richards, één van de bestuursleden bij Aston Martin Lagonda, zou één van de mensen geweest zijn die niet tevreden waren over de looks van het concept. (Via: Edmunds)

Langonda SUV Concept

Lagonda SUV Concept

Deel dit bericht:

3 reacties op "Aston Martin stopt Lagonda SUV in de koelkast"

 1. Willem 23-07-2009 om 10:27

  Weg met die handel. Ugly as hell!

 2. Kristof 23-07-2009 om 11:26

  ja, vind hem ook lelijk. Vooral die achterkant …
  Heeft ook te weinig stijlelementen van een “gewone” AM

 3. 5589 28-07-2009 om 12:01

  inderdaad

Reageer

Reactie aan het plaatsen...