Spyshots: de LED-achterlichten van de Alfa Milano

Alfa Romeo Milano Spyshots LED Achterlichten
De Alfa Romeo Milano is gespot en voor het eerst kunnen we de structuur van de LED-achterlichten zien.

Twee weken geleden toonden we jullie de spionagefoto’s van de Milano maar daaruit konden we nog niet opmaken dat er achteraan ook LED verlichting zou gebruikt worden. Dankzij deze nieuwe spyshots kunnen we nu duidelijk zien dat naast de voorlichten ook achteraan gebruik zal gemaakt worden van LEDs, deze zijn gevormd in een cirkel en lopen in een lijn naar binnen.

De Alfa Romeo Milano is de opvolger voor de vijfdeurs Alfa Romeo 147 en wordt verwacht met verschillende benzine en dieselmotoren. De topmotor zou een 1.75 liter viercilindermotor worden met een vermogen van rond de 200 pk. Kleinere 1.4 liter motoren zullen voor een vermogen tussen 120 en 160 pk zorgen.

De Alfa Romeo Milano zal als alles goed gaat voorgesteld worden op het autosalon van Frankfurt in September. Maar het valt niet uit te sluiten dat de Milano pas in Genève volgend jaar in première zal gaan. De Milano zal kort na zijn onthulling bij de dealers staan. (Via: WCF)

Spyshots: Alfa Romeo Milano LED-achterlichten

Spyshots: Alfa Romeo Milano LED-achterlichten

Spyshots: Alfa Romeo Milano LED-achterlichten

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...