Gelekt: Kia Rio Facelift

Facelift: Kia Rio
Op het internet zijn enkele foto’s van de gefacelifte Kia Rio/Pride gelekt.

Vorige week lekte een foto van de Kia Cee’d op het internet, vandaag is het de beurt aan de Kia Rio. Het gefacelifte model volgt onmiskenbaar de designrichting die Kia met zijn nieuwe modellen volgt. De nieuwe Cee’d, Soul en Rio zitten nu duidelijk op dezelfde lijn. De Rio krijgt een nieuwe voorkant met een agressieve luchtinlaat, prominente mistlampen en de nieuwe ‘Kia-grille’.

Ook het interieur krijgt enkele aanpassingen, zo vinden we een nieuw middenconsole met een nieuwe radio en een verbeterd aircosysteem. Ook het stuurwiel, het instrumentenpaneel en het gebruik van roestvrij stalen pedalen is nieuw. De gefacelift Kia Rio wordt tegen het einde van dit jaar in Europa verwacht. (Via: WCF)

Facelift: Kia Rio

Facelift: Kia Rio

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...