Nieuwe teaservideo: New Grand Bentley

Teaser New Grand Bentley
Bentley houdt ons alert voor de komst van de opvolger van de Bentley Arnage met een nieuwe teaservideo.

In de video zien we het hoofd van design bij Bentley, de Belg Dirk van Braeckel, aan het woord terwijl hij enkele details van de wagen schetst. Hij vertelt over de raakvlakken met vorige generaties Bentleys die nodig waren voor het ontwerp van de nieuwe Bentley, tegelijk moest er ook vernieuwing te vinden zijn in het design. Verder zou de wagen een echter rijdersauto worden, de wegligging en bestuurbaarheid zou een stuk verbeterd zijn.

Onder de motorkap verwachten we een 6.75 liter V8 motor met een vermogen van 550 pk. De topsnelheid zou boven 320 km/u moeten liggen, een hybride, diesel en een versie op biobrandstof zouden ook reeds in de maak zijn. De New Grand Bentley wordt onthuld op het Concours D’Elegance in Pebble Beach, Californië op 16 Augustus.


(Via: WCF)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Nieuwe teaservideo: New Grand Bentley"

  1. XliljeezyX 20-07-2009 om 20:09

    Dat logo!, gespot op een Azure nu als walpaper op me PC, de details lopen echt overal door bij bentley! ik ben echt zeer benieuwd naar het eindresultaat! (wie is dat nou eigenlijk niet? greenpeace?)

Reageer

Reactie aan het plaatsen...