BMW S.X Concept

bmw_s_x_concept
Een student tekende een mogelijke rivaal voor de Audi R8: de BMW S.X Concept.

BMW ontkende al een tijdje dat er een rivaal voor de Audi R8 op komst is, maar toch zit de kans er dik in dat er wél een rivaal komt. Een tijdje geleden maakte BMW bijvoorbeeld de BMW M1 Hommage, iets later kwam het aanzetten met de Z10 ED en een paar weken geleden konden we kijken naar een designstudie van een andere student, de BMW M Supercar Concept.

Dit design komt van een zekere Iulian Bumbu en persoonlijk vind ik het er best knap uitzien. De wagen is vooraan lekker strak en achteraan vloeiend. De zijkant slaagt erin de voor- en achterkant mooi te combineren tot 1 geheel. Produceren die handel! (via eGM)

BMW S X Concept

BMW S X Concept

BMW S X Concept

BMW S X Concept

BMW S X Concept

Deel dit bericht:

2 reacties op "BMW S.X Concept"

  1. XliljeezyX 18-07-2009 om 10:37

    ze willen stiekem concurentie aan gaan met de SLS.

  2. Benji 18-07-2009 om 18:29

    Voorlaatste foto == AM V8 Vantage

Reageer

Reactie aan het plaatsen...