Teaser: Bugatti Bordeaux

bugatti_bordeaux
Dat Bugatti met een vierdeursmodel komt, dat weten we in feite al langer. Nu krijgen we een eerste blik op al dat nieuws, samen met wat extra informatie.

Zo kunnen we bijvoorbeeld vertellen dat de naam van deze vierzitter Bordeaux zal zijn. Bovendien kunnen we ook tonen hoe de achterkant er ongeveer uit zal zien. Dat kan je namelijk zien op de bovenstaande foto. Normaalgezien wordt de Bugatti Bordeaux eerst in beperkte kring voorgesteld, zo rond deze periode ongeveer. Het grote publiek moet wachten op de Frankfurt Motor Show, die in september dit jaar zal plaatsvinden.

Wat er precies onder de motorkap zal gaan liggen is nog niet duidelijk, maar de kans zit er enorm dik in dat de gekende 8 liter grote W16-motor met 4 turbo’s voor de aandrijving zal zorgen. Opnieuw zullen er dus 1001 paarden klaarstaan om je snel genoeg van je plaats te doen vertrekken. Meer info volgt ongetwijfeld later nog! (via WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...